Wie is WeHostDnn?

WeHostDnn is een label van DnnConsulting

DnnConsulting, Geoff Barlow is de laatste 9 jaar nauw betrokken bij het gebruik en de ontwikkeling van het Dnn cms platform. Onze ervaring spreekt voor zichzelf. Wij hebben een label waaronder meer dan 400 Dnn websites zijn gebouwd (site ontwerp, logo's, skins, training en hosting), veel van onze klanten zijn succesvol geworden met hun online onderneming.   

Als resultaat heeft Geoff Barlow / DnnConsulting in 2014 en 2015 de Dnn MVP award mogen ontvangen. Klik hier voor een compleet overzicht van alle Dnn MVP's.

Als het over het Dnn cms platform gaat dan bent u bij ons op het juiste adres! 

 Geoff Barlow Dnn MVP 2014-2015Geoff Barlow Dnn MVP Dnn MVP logo

Betrokkenheid bij Dnn Platform & community

Geoff Barlow/DnnConsulting is vele jaren zeer actief binnen de internationale Dnn community. Wellicht heeft u wel eens antwoorden van ons gelezen op de vragen binnen Dnn Community Forums of Dnn Community Exchangeen via blogs die wij gepost hebben. 

DnnConsulting is mede actief met Dnn professionals in Europe via Dnn-Connect. Wij zijn lid van Dnn-Connet en geven support bij de meest gedownloade Dnn Module: NBStore.

Dnn Community netwerk

In de afgelopen jaren hebben wij hard meegewerkt aan een opbouw van het grote netwerk van professionele Dnn gebruikers en hebben hierdoor internationale contacten. Dit stelt ons in staat om op alle vragen antwoorden te geven. Wij kunnen altijd informeren bij onze Dnn collega's waardoor u altijd het juiste advies en antwoord krijgt!

Contributie aan de Dnn Community

Wij delen graag informatie met de community, wij hebben diverse modules gereleased in Dnn Forge als open source (vrij voor gebruik inclusief source). De modules die wij hiervoor ontwikkeld hebben zijn:

 

  • DnnC BootStrapHelpers module
  • DnnC YouTube Video Library
  • DnnC Picasa Image Gallery
  • DnnC DnnFoundation Theme/skin
  • DnnC CookieConsent
  • DnnC Accordion Category Menu for NBStore
  • DnnC Simple Page SEO
.DnnConsulting : Everything Dnn
emberWeb : Internet Solutions
(Avialable soon)
interschools : For schools
cmsXpress : Internet Solutions


WeHostDnn : The best choice!

Contact us via email

or phone +31 (0)570 51 33 83Web Statistics